Godnatt :*

 
Ny start mot Nagu om sådär ungefär fem timmar, blev lite ändrigar i planen tidigare. Missade hundträningen som var jätte tråkigt, men håller tummarna att jag hinner med nästa gång.
Jag har varit en zombie hela dagen, gått i mina egna tankar och bara funderat och funderat. Vilket nog har gjort mej riktigt yr i huvudet.  Men har iallafall kommit fram till att jag avskyr mig själv, finns ingenting jag tycker om i mig själv, finns inget jag är bra på, inget jag vill göra osv. Jag kanske överdriver för att jag även har haft en dålig dag men måste definitivt börja göra något åt mig själv.
Imorgon ska jag försöka, förutom jobbet, att reda upp saker och ting för att få livet jag vill ha. Jag tänker inte längre lyssna på någon, för ingen lyssnar heller på mig. Jag må fucka upp livet riktigt ordentligt nu, men jag är 100% säker på att det en dag löser sig! Jag kommer inte stanna fastän någon skulle be mig, jag måste bara bort! Måste ta tag i livets nya äventyr för jag är trött med allt det gamla, orkar inte.
 
Som sagt, start mot Nagu om några timmar så borde sova redan nu. Dessvärre tror jag att jag kommer rulla fram och tillbaka tills klockan ringer om 4h.. Behöver bara orka med en endaste jobbtur, prata med ett par personer och sedan sticka hem till Laitila igen <3 Och hålla tummarna för hur det kommer bli bättre småningom. Gonatt <3