<3


Började dagen med tidig väckning och morgontur. Dagen gick rätt snabbt och då jag väl fick gå hem var jag så grymt trött. Desto värre visste jag att jag hade mycket att göra.
Gick bara hem för att släppa ut mina fyrbenta vänner och matade valpen innan jag åkte över till mamma och pappa. Åt där och samlade lite krafter innan jag styrde till mitt lilla kryp in igen. Tvättade Dandys svans och rumpa och redde ut miljoner hår tovor. Dessutom fick båda hundarna klorna klippta :) Lämnade det jobbigaste till sist, altså försöka packa ihop både hundarnas väska och min egen med saker. Jag åker ju iväg till Laitila imorgon efter jobbet och på lördagen är det utställning som gäller för mig och Dandy <3 Packningen blev i mitten, orkade bara inte. Jag tog istället och körde till mamma och pappa för att hämta lilla hundburen och flexi kopplet. Passade på att ta en promenad med Marina och båda hundarna i Ernholms skogar. Då vi kom tillbaka från vårar äventyr hittade jag Josefin och det blev en sväng runt motionsbanan :) Super stolt över min finaste Dandu som sprang lös utan att försvinna och lyssnade nästan på allt jag bad honom :) Såklart gick han fast där det fanns trafik och rörelse. 
Det blev ganska sent, fick små brottom hem då jag märkte vad klockan var. Matade hundarna och gick i duschen. Så skrev jag en hastig lista på det jag ska ha med mig imorgon medan jag åt en yoghurt :) Så nu borde allt vara under kontroll, bara för mig att lägga huvudet på dynan. Tidig väckning och morgontur imorgon igen :) Gonatt alla fina! <3


Min aldra finaste ängel <3