Jobbdag 4/5 avklarad..!

 
Jag vet egentligen inte varför jag fortfarande är vaken, men antar att det är det där vanliga "försöka sova efter kvällskift". Jag är inte ett dugg trött och den gågna kvällsturen spelas som en film framför mina ögon.
Jag hade iallafall sovmorgon idag, vilket var skönt. Men sov kanske lite för länge, fick nämligen lite brott till jobbet till sist. Jag har aldrig varit med om en liknande kvällstur och jag förstår inte hur jag tog mig igenom den, eller närmast, hur jag blev färdig i tid. Men här ligger jag nu, ny duschad i sängen och alla djuren omkring mig. Så sist och slutligen har det varit en bra dag :)
Hundarna fick vara på hunddagiset, altså hos mamma och pappa, över min arbetstur och de måtte haft roligt. Dexter somnade direkt och Dandy ligger halv vaken och utsträckt på golvet. Bara katten som har fått fnatt och springer runt som om han skulle ha eld i baken. Men antar att han lugnar sig snart, eller kommer och klöser mig i tårna ;)
Imorgon ska jag med nya krafter ta tag i ett morgonskift innan två lediga dagar, härligt! Jag ska bara vara med djuren och träffa vänner. Njuta av livet med andra ord. Håller visserligen tummarna att J får dåligt väder mot sitt håll så han inte har jobb och kommer hitåt medan jag är ledig. Hoppas kan man ju alltid ;) 
Nej nu, nu måste jag sova. Annars går jag omkring som en zombie hela dagen imorgon. Och sådant hinner jag inte med. Ha de bäst alla, pussar :**
 
 
Min lillis har blivit betydligt större nu.
På bilden ändast 7 veckor och nu blir han fem månader
i Augusti, 4.8 fyller min bebis 5mån <3