Tillbaka till vardagen :)


Det blir inget veckoslut för mig nu. Imorgon kommer klockan att ringa alltför tidigt och jag måste stiga upp. Jag befinner mig ännu i Laitila och ska åka iväg mot Nagu tidigt imorgonbitti, eller kanske andra tycker det fortfarande är mitt i natten ;) Det kommer nog jag också tycka då jag tvingar mig själv att stiga upp ca. 03:30! Men det är mitt eget val, kunde ha gjort det lättare och åkt iväg redan idag :)
Annars har jag två fina lediga dagar bakom mig. Igår satt vi bara hemma och gjorde absolut ingenting, altså med andra ord vilade jag upp mej riktigt ordentligt :) Vi kollade tv och var med hundarna, riktigt avkopplande. 
Idag slapp vi upp ur sängen i relativt bra tid och J åkte för att hjälpa sin pappa med en sak på förmiddagen :) Själv satt jag på soffan och drack kaffe, och eftersom min lön inte hade kommit så ringde jag även ett samtal till jobbet. Så något vettigt fick jag också gjort ;)
Sedan, då J slapp hem tillbaka packade vi oss sakta iväg till Åbo. Första destinationen var Musti&Mirri i Raisio. Nu har jag och Dandy lite nya saker:
- Tränings bälte
- Rygg stöd för bältet
- En rem med hakar i båda ändar (så man får fast det i bältet)
- Tränings godis 
- Godis påse
- Leksak
Här ska det tränas på allvar ;) Haha, men har för mig att ett bälte kan vara fiffigt också i annat bruk än träning. Mina nästa tränings planer är nog att han ska kunna gå snällt på min vänstra sida utan att dra, sätta sig ner med en gång då jag ger kommandot och sedan hållas där tills han får lov att röra på sig igen. Sådant där smått ni vet :) 
Så om någon vill hålla mig sällskap lördag eftermiddag/kväll så får ni gärna slå en signal eller lämna ett meddelande :) Dandy har även haft lite träning att vara med katter, det gick super! Han förstod bara inte varför de morrade och fräste åt honom ;)
Jag har även nu under den gångna veckan skickat runt ett par mail, haha. Ja, mer tänker jag faktist inte säga. Om det blir någonting av hela saken så får nu veta det på sommaren ;) Jag vill inte säga någonting efter som allting ännu är så osäkert :)
Nu är det sov dags, vet faktist inte vad jag gör uppe fortfarande! Inte många timmar sömn inatt men det går en dag så. Får lägga mig tidigare imorgon sen! Gonatt världens finaste läsare, puss :*