Lugn dag..

 
Steg bara upp för att ge hö åt Storm imorse, ja och Dandy såklart. Sedan kröp jag tillbaka under täcket och kollade tv innan jag sedan kokade kaffe och sådant smått. Senare tog jag hundarna med mej ut, de fick busa i hundgården medan jag fyllde på vattnet åt Storm och borstade honom. Han njöt så mycket att han glömde bort att äta sitt hö, han stod alldeles stilla fast jag inte hade honom fast. Han nästan slöt ögonen med hängande avslappnande huvud och hans nedreläpp bara hängde <3 Borstade honom över en halv timme eftersom jag inte kunde sluta då jag såg hur han njöt, sedan stod jag bara och myste med honom. Han är världens största gullegris ^^,  Om en stund ska han få sitt natt hö!
Vi skulle utöka hans hage idag men J var så otroligt trög me allting och sedan blev det mörkt. Då han väl fick för sej att göra något så regnade det utanför så vi gick in igen. Regn lovat tills imorgon också "/ Men större hage behöver han och det ska han få :) Just nu står han ute i regnet, skulle jag vara han skulle jag dra mej under taker och äta hö. Men tydligen är det skönt att stå ute i regnet?
Nu ska jag laga något varmt att dricka, min hals dödar mej, och något smått att äta :) Tror att jag ska krypa under täcket inom en timme. Bara alla sysslor för kvällen är skötta såklart :)