Ett nyttigare liv..!

 
Så, nu står det äntligen en ledig dag framför! Efter 16 dagar jobb känns det väldigt bra. Vet då ändå inte vad jag ska hitta på med imorgon!
 
För övrigt gick jobbdagen bra! Allting flöt på som vanligt, däremot var jag rätt trött då jag kom hem. Åt ärtsoppa som mamma hade lagat och kröp under täcket för att se på tv, men då somnade jag. Vaknade 19:30 tiden och det var bäckmörkt i hela huset. Hela familjen var ute på egna vägar. Åt pannkaka som jag inte orkade med efter ärtsoppan och disskuterade med lite vänner över internet innan jag hoppade i duschen! :)
 
Jag är inte ett dugg trött efter den två timmar långa tuppluren tidigare. Så får se hur länge jag är uppe idag då, som tur är jag ledig imorgon. Nu har jag dessutom bestämt mej för att ta mej riktigt hårt i kragen. Märker att jag äter alltför dåligt och mår inte bra av det. Dessutom rör jag ändast på mej på jobb tid då jag springer av och ann. Så nu har jag lagt upp ett schema i mitt huvud! Reglerna kommer säkert att växa men så här till en början så finns det bara en del små saker som jag börjar med så bygger jag upp det steg för steg!
 
- Motion, minst 1h per dag
- Undvika överdrivet mycket fett
- Dricka ordentligt med vatten
- Lämna bort godheter, chips, läsk och annat sött
- Undvika för mycket salt, dvs. chips och andra snacks
- Om jag blir hungrig, då är det en frukt som gäller!
- Äta regelbundet, dvs. frukost, (lunch), middag och ev. något litet på kvällen
 
Detta kommer jag att börja med, ska värkligen försöka hålla det. Vill få det till en del av min vardag, så att allting rullar på. Har inte ätit bra på en längre tid och jag märker att jag inte mår bra av det, samma med motionen. Jag har haft mest kvällsturer och då har jag kanske ätit frukost, sen har jag inte ätit innan jobbet eller under jobbet. Allt som oftast har jag inte heller ätit på kvällen då jag kommit hem, låter inte direkt bra. Eller hur?
Så från imorgon börjar jag, och ska värkligen försöka hålla det här nu i hopp om att jag börjar må bättre! :)
 
 
Puzz :**