Gonatt :*


Nu har vi alla fem smakat på julskinkan. Trodde värkligen jag skulle somna men tanken att ligga ensam i sängen och fundera skrämde mej så jag tvingade mej själv att hållas vaken. 
Imorgon (eller ja, idag) är det julafton och jag ska försöka göra det bästa av situationen. För bara ett par dagar sedan såg jag fram emot den här julen, största delen för att Dandy är med nu och det gör mej mer än lycklig! Nu vet jag inte längre, saknaden är fortfarande stor. Det känns en aning bättre men filmen då Storm föll omkull framför mej och jag tvingades släppa honom från min famn spelar ännu om och om igen framför mina ögon! Jag ska försöka vara stark, det går inte att skuffa undan tankarna men vill värkligen göra julen bra för Dandys skull. Fjärde advent kommer inte längre vara en lycklig dag, men vi får alla lära oss att leva med det. Vår Storm kämpade in i det sista, värkligen! Nu är han fri och har inte ont mer, jag vet att han har det bra nu <3
Just nu skulle jag värkligen behöva min J här brevid mej, dessvärre är han alldeles för långt ifrån. Men utan att jag hinner tänka kommer julen vara förbi och allting blir som vanligt igen. Förutom det tomma häst staketet..
Gonatt mina vänner, jul pussar till er :*