Äntligen hemma!


J väckte mej sex tiden och jag tvingades stiga upp från den varma sköna sängen. Sedan tog han och Peikko min plats.

Min morgon började med lite tv tittande innan jag fixade mej i skick och förberädde frukost. Sedan var klockan redan 08:15 så jag rev upp J ur sängen. Vi åt frukost och startade mot Pargas i ett ruskigt regnväder. Skötte lite ärenden i Åbo och jag hann fint till Pargas till 12:00 då bilskole teorin började :)

J väntade i Pargas och före två var vi påväg till Åbo igen. Mötte hans föräldrar i Bauhaus och fick köpt ett super fint laminat som kommer till både sovrum och vardagsrum imorgon! Därefter var vi också till Ikea en sväng och fyndade en rätt söt kökslampa. Därifrån fortsatte vår resa mot Mynämäki där både jag och J tog en powernap innan vi blev bjudna på mat. Vår resa slutade dock inte där utan då vi var mätta och belåtna körde vi hem! Lastade in alla nya saker och nu sitter vi i vårt mysiga men halvfärdiga kök och dricker te, sen blir det nog att krypa ner under täcket eftersom det är tidig väckning imorgon igen. Två rum ska städas och få laminat och på kvällen var väl planen att röra sej mot Åbo igen :)

Den här dagen har varit riktigt jobbig för oss alla tre. Altså mej, J och Peikko! Dåligt med sömn för alla, blir inte desto bättre inatt heller.
Hoppas alla har haft en bra fredag, puss&kram :**