En programfylld dag!

 
Idag har jag hunnit med mycket. Vaknade en aning försent men hann till jobbet i tid iallafall. Slutade kl. 15:00 och började raskt traska hemåt. Jag lagade mej klar för att fara till stallet och hoppade på scootern och for iväg!
 
Det var det roligaste jag har gjort på jätte länge. Rullade ner på stall gården och de två vackra djuren stod där som alltid förr, lika fina! De såg lite fundersamt på mej men medan jag sprang tillbaka till scootern för att hämta hjälmen jag glömde första gången då jag blev så glad av att se dem, kom Lucas smygandes mot grinden! Så härligt att få se honom igen, han värmde nog hela mitt hjärta! Medan jag njöt av deras närhet av fulla drag borstade jag dem båda och placerade sedan sadeln på ryggen och väntade på Tove. Då hon kom satte vi hastigt på tränsen och for iväg. Och vet ni, den ponnyn har inte ändrats det minsta. Samma vanliga vilda Lucas! Han hade spring i benen! :) Det kändes super att sitta på hans rygg igen, däremot kändes det lite som om några band hade brustit. Men det ska gå att knyta ihop igen! Finaste bästa vän, äntligen har jag fått vara med honom igen <3 Jag är lycklig!
 
Då jag kom hem från stallet stod maten framme på bordet, jag åt innan jag vände näsan mot duschen och hoppade i mina hemma mys kläder. Jag startade datorn och då plingade det till i min telefon och en kompis skickade att jag skulle komma ut och gå. Jag var trött men bestämde mej för att orka med en promenad iallafall! Skönt var det också, vi pratade på om alltmöjligt. Efter en och halvtimme var jag hemma igen med datorn i sängen. Nu börjar nog huvudet vara rätt slut. Ska krypa ner under täcket om en liten stund. Har sovmorgon imorgon då jag har en kvällstur :)
 
Egentligen borde jag läsa lite i bilskole boken. Om 8 dagar, på min födelsedag, har jag äran att åka in till Åbo och skriva teori prov. Så det skulle vara hög tid att öppna boken nu. Får se om jag bläddrar i den ännu innan jag somnar. Annars får jag ta och läsa imorgon före jobbet!  8 dagar går nämligen konstigt snabbt! :)
 
 
Gammal bild, fotad av Sara :)
Jag och Lucas i full fart <3