Godmorgon ^^,


Så grymt skönt att få sova tills man vaknar av sej själv. Jag känner mej 100% utvilad just nu!
Just nu sitter jag och väntar på mamma, hon är på jobbet en sväng för att fixa något. Då hon kommer hem ska vi äta frukost. Sen måste jag nog börja packa ner alla saker jag behöver inför fyra dagar med J <3 Jag har bara varit hemma sen tisdagen, ändå känns det som jag varit borta från J alltför länge! Tillika som det har varit skönt att vara hemma.
De fyra dagarna framöver har en hel del program. En del är hemlig ännu ett tag framöver men framförallt ska jag ta hand om Storm så mycket jag bara hinner! Även lite andra, inte så speciella planer finns. Men de är inte så intressant att jag skriver dem hit. Hoppeligen kommer jag hem på söndagen med en del bilder i kameran :)
Dagens planer är inte så mycket, äta frukost med mamma då hon kommer hem och hjälpa till med en del saker. Jag ska packa väskan och äta innan jag hoppar på 16:00 bussen och åker mot Åbo där jag plockas upp av J <3
Igår var jag ner till stallet igen och red Lucas, han uppförde sej som en ängel och ridningen gick super bra. Han gick helt enkelt perfekt! Harmar att ingen var med och kunde fota/filma, så fint gick han! :)

<3 Jag älskar dej min ängel <3