L E D I G .

 
Äntligen kom en jobbdag som värkligen flög iväg, det var nästan roligt att vara på jobb då jag inte behövde diska så mycket :p Städade båda torrförråden, det i köket blev speciellt fint :) Sedan bar jag in varor som kom på 3½ kärra, som tur fick jag lite hjälp av en pojke från Neste. Annars hade jag nog inte varit klar ännu till 14. Sedan tog jag en matpaus och fyllde på brunschen innan jag traskade hemåt.
 
Väl hemma kunde jag känna tröttheten komma. Hade inget ork alls att fara i duschen men eftersom kläderna jag har på i köket luktar diskvatten på 5m avstånd var det ett litet måste ;p Somnade nästan direkt på sängen, mådde inte alls bra. Illamåendet förklarades då jag vaknade och var öm i hela kroppen, huvudet dunkade och jag mådde riktigt illa. Mätte febern och hade 37.3, inte så konstigt att jag inte mådde  bra. Tog en burana så för tillfället mår jag okej. Typiskt att få feber nu då jag är ledig imorgon, och ska till frissan med 16 bussen till Pargas.
Så den här dagen har också rullat förbi så småningom. Jag har nog inte riktigt fått något vettigt gjort men såna dagar får man väl ha imellanåt :)
 
Pratade med J för någon timme sen <3 Under en vecka tills han kommer hem, fan så skönt! Längtar efter honom så otroligt mycket! Saknar honom nästan ännu mer. Jag hatar att vara utan honom, men den där underbara känslan då han äntligen kommer tillbaka är något obeskrivligt! Ser framemot fredagen, massor!
 
Nu ska jag slöa framför datorn en stund innan jag kryper ner i sängen, eftersom jag tog några timmars tupplur efter jobbet är jag inte så fruktansvärt trött :p Dessutom får jag sova imorgon bitti, vakna av mej själv och koka morgonkaffe i lugn och ro. Inte som idag då jag drack morgonkaffe i torrförrådet på jobbet medan jag städade :D
Om vädret inte blit alltför ruskigt imorgon så tror jag att jag ska försöka ta med kameran utt och knäppa lite bilder tillsammans med Heidi, isåfall att jag inte sover för länge och inte har feber :p Får se!
 
 
Saknar dej så mycket <3
Om jag bara har lite överlopps
tid någon dag och något sällskap så
ska jag komma och hälsa på dej.
Vi hade börjat få så mycket att fungera och
sedan bara tog tiden slut <3
 
Storm, i mitt hjärta föralltid <3