"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"


Jag behöver veckoslut! Det händer ju massor med små förvånande saker den här veckan, vill ha en paus och starta pånytt nästa vecka. Just nu är jag riktigt confused! Har försökt med att sova ordentligt och hålla mej sysselsatt så jag inte ska fundera för mycket men det vill inte riktigt hjälpa! Huh, tur så är det bara en skoldag kvar innan det blir veckoslut..!
Idag var det sista dagen i undervisningsköket, så vi dukade lite extra fint :) Som förrätt hade vi svampsoppa med en liten klick timjan grädde, bacon och lite persilja. Det var jätte gott! Som huvudrätt var det "jag minns inte vad det hette" någo kött med potatis omkring ;) + grönsaker, mozarella/tomatsallad och ostsufflé. Till efterätt hade vi Pavlova, jätte gott! :) Vi hann igen bli färdiga i bra tid och jag hann perfekt till bussen.
Jag har varit ensam hemma hela eftermiddagen, för bara några minuter sedan trampade föräldrarna in genom dörren. Ska snart påbörja det jobbiga projektet och nästan omöjliga, nämligen övertala dem att jag ska fara till J imorgon och kommer hem först på söndagen. Wish me luck! ;)
Plockade lite i rummet tidigare, så nu är allt på rätt plats igen och det rena kläderna ihopvikta och flyttade in i klädskåpet. Annars har det inte hänt någonting spännande alls!
Nu ska jag fortsätta se på tv och sedan krypa ner i sängen. Det här blev ett rätt tråkigt och onödigt inlägg, men har iallfall skrivit bloggen idag. Ha det bäst allihopa <3




Petra ft. Novemberchey <3