A dream is a wish your heart makes..


En till skoldag avklarad. Vi hade rätt många kunder till restaurangen idag och inne i köket uppstod en aning stress. Alla sprang fram och tillbaka, men maten fick vi ut utan destomera problem!

Jag hoppade på 13:55 bussen och satt i bussen med Petra. Vi bestämde oss för att gå ut och gå även fast vädret inte var så lysande. Men uppehåll var det! Vi gick, joggade och sprang. Vi var riktigt duktiga. Sedan kom jag hem, hjälpte mamma att hänga upp byket och ta ner det torra, duschade, åt och fixade mej klar för att fara iväg till byn. Där hände inte mycket, som vanligt med andra ord. Efter en stund kom J och så var jag med honom resten av kvällen :)

Imorgon är det äntligen fredag. Får se vad jag hittar på med. J kommer på kvällen och så är jag säkert med honom hela kvällen. På lördagen bär det av till Tammerfors på Hot Rod tillsammans med J och några vänner. Från och med imorgon ska jag försöka vara aktiv med kameran under mina fyra lediga dagar. Sen ska jag försöka uppdatera bloggen med några, förhoppningsvis bra, foton :)

Nu ska jag säga gonatt och krya ner under täcket! Sov sött allihopa ^^,



Jag saknar dej <3
Hoppas jag får se dej snart finaste hest!