Söndag igen..


.. och tre dagar ledigt har flygit förbi!

På torsdagen körde vi med golfen till Mynämäki för att söka T-birden. Kom till Nagu "för sent" för min hemkomst tid så jag bestämde mig för att vara ett dumt barn och sovde i älsklingens stuga med honom. Vaknade på morgonen, tvättade bilen, "gick i duschen" och sådant smått innan vi hoppade i bilen för att köra Sara till Pargas, Petra kom också med. På kvällen hade vi roligt med J, Petra och Niko. En riktigt bra kväll fick vi, tack till alla! Somnade 00:00 tiden och vaknade alla, ironiskt nog klockan fyra på morgonen och var riktigt pigga! Steg upp, kokade kaffe och jag försökte torka min pojkväns jeans med hårtorken i över en timme. Vi hade tvättat dem kvällen innan men de hade inte hunnit torka. Vi satt och prata/tittade på tv, lagade oss klara med god tid och fixade stugan i skick innan Emil och Ville kom klockan 8:00 och vår resa mot Helsingfors började. Hade några små stop på vägen, körde in till Kyrkslät för att lämna av Emil och sedan fortsatte vi vidare mot Helsingfors. 13-14 tiden kom vi äntligen fram till Messukeskus där Xtreme carshow var i full gång. Gick där och såg på bilar och annat tills det tog slut klockan 18:00, riktigt lyckad dag nog. Tog några bilder, ska ladda upp bara jag är hemma och får dem i datorn! Sedan startade vi tillbaka mot Nagu. Alla var trötta men glada efter en bra dag! Kom med 11:45 förjan (tror jag det var) över till Nagu. Där blev vi bjudna på kaffe av älsklingens föräldrar, efter det var det bara att traska ner mot bilen igen för att köra till Mynämäki och sköta hästarna. Det var riktigt pain att hålla sig vaken men det gick, jag och J hade disskussion på G nästan hela vägen. Ca. 02:30 fick hästarna sitt natt hö och jag och J slängde oss raklånga i sängen och somnade omedelbart.
Söndag 25.9, vi vaknade klockan 11 för att stiga upp och ge hö till hästarna, åt morgonmål och såg på tv. Det var det dagen gick ut på idag. 19 tiden körde vi till Mynämäki centrum för att plocka upp Kalle och sedan köra vidare till Nystad. Så, här sitter jag nu och skriver om vslutets händelser i bloggen. Jag har värkligen haft ett perfekt veckoslut tillsammans med min bästa pojkvän, vänner och fullt program.

Det är det som får mig att älska livet! Om bara andra också skulle förstå det! Du har hjälpt mej så mycket min älskling, utan dej hade jag inte tagit mej ända hit! Du är mitt ljus i livet, du som får mig att se positivt och kämpa för det jag vill. Jag visste ingenting förut, visste inte vilken väg som var rätt men du har hjälpt mig. Nu går jag rakt framåt utan att se bakåt, du har lärt mig att älska livet! Tack för att du alltid finns, för att du alltid orkar med mej och vill vara med mej. Jag älskar dej min finaste ängel <3 Du & Jag förevigt!



Älskar dej finaste <3