Befinner mig i Nystad! :)


Den här dagen har varit rätt spännande. Smög ut klockan halv 4 på natten och hoppade in i älsklingens bil. Där började vår resa mot Nystad. Sommarlovet börjar perfekt! Hade till hälften lov men bestämde mig för att fara trots att det kommer bli en del skrik då jag kommer hem. har ju bara två veckor sommarlov och jag ska göra just precis det jag vill under de veckorna! Här kommer i korthet vår lilla nattliga/morgon resa.
Redan på Nagu sidan strittade en kapsel bort från bilens däck. Fortsatte resan efter att vi hade sökt på vägen och dikeskanten men den var ingenstans. Följande stop var i Åbo. Tog en sväng till ABC och drack en kopp med kaffe och fortsatte vägen mot Nystad. På en krokig väg började bilen ha konstigt ljud och vi hamnade stanna, och tur att vi gjorde det. Annars hade väl hjulet på bilen lossnat. Men älsklingen fixade det snabbt, spände ett par bultar och fortsatte vägen. Sedan kom vi äntligen fram. Sku se på en film men det slutade med att jag somanade i älsklingens famn på soffan, som vanligt. Blev ensam här då älsklingen for på jobb i ca två timmar. Kröp ner i hans säng och somnade omedelbart, vaknade igen då han kom och lade sig. Så sov jag ytterligare ett par timmar :) Hela dagen har gått ut på att sova, si på tv, äta och bara slöa.
Nu är jag ensam igen, väntar på att vattnet ska värmas. Sedan väntar duschen på mig!
Passar på nu att be om ursäkt för min dåliga uppdatering men ska försöka hålla er uppdaterade nu. Göra ordentliga inlägg över vad jag spenderar mina lediga dagar på. Kameran hänger med överallt. eller det är planen åtm.



Jag och J <3
Hade tänkt ladda upp en
Nystad bild men tydligen hade jag ingen.
Men imorgon ska jag se om jag lyckas
få någon bild at vet fina stället :)
Jag älskar att vara här, underbart ställe
och bra sällskap! <3



Nu ska jag kolla om vattnet är varmt :)
CHIAO :**