mmooi..!


Jag kom till skolan först idag. Sov från söndag till måndag hos Janne, det slutade med att vi vaknade klockan 07:30 av att Adele ringde och frågade var vi va. Skolan började ju klockan 08:00. Jag kom fram till de att jag sku få en frånvaro så att jag lika bra kan va borta hela dagen. Så vi steg upp och for ut nästan direkt och Janne fixa radion + högtalare och subbare i forden. Cirka 15:00 startade vi mot Vihti för Janne sku söka någon bakaxel (elle va de nu va) till opeln. Sen sovde jag typ halva vägen hem.
Idag hade vi väckning på 04:30 men suprise suprise så steg vi först upp lite över sex och fick brott så jag sku va i skolan i tid. Då vi kom ti Brusa så fick vi reda på att vi börjar först 12:30, så vi sko ha kunna sovi längre! Nå vi satt på internate en stund och fick tiden att gå på någo sätt.
Från 12:30-15:30 hade vi tömkörning, såg på en dvd och hjälpte till att bygga en bana som sku användas på en timme. Det var lagom kallt där ute så kom in och knäppte på datorn och prata lite med Ninni som kom hit en sväng. Sen somna jag och sovde till 19:30, nu är jag nästan inte alls trött. Men bara för att få tiden att gå snabbare så tänker jag göra det. Imorgon tar jag och Adele bussen hem till Nagu, höstlov! Högst antagligen blir det att fara till Lucas torsdag-fredag, ska lära honom att bli longerad om han nu inte är det. Ingen har prova under den tiden han har varit i Nagu, det kan bli intressant!
Jag hade inte tid att ladda bilder hit i vslutet, men ska försöka hinna med det nu då jag kommer hem!