4 days left..


Japp, endast 4 dagar kvar av grunskolan, dessutom var det sista jobbet avklarat idag, vi hade projekt redovisning idag. det gick sådär, jag hatar att ha muntligt föredrag och har lätt för att börja läsa innantill. Det gjorde jag idag och det var inte hemskt lyckat, eftersom om man ska bli godkänd så får man inte de, men vi blev ändå godkända. Men som sagt så är jag lite missnöjd över mig själv. Utställningen vi hade gick ändå bra!
Efter skolan kom Sara med mig och rida. Blev en del hinder eftersom de drog bort plasten från potatisplantorna på åkern brevid och Lucas var rädd och sprang iväg. Så väntade med att ta honom ur hagen sådär en 20 minuter, borstade honom färdigt i hagen så jag bara hade att slänga på utrustningen då de var färdiga med sitt. Det blev än lång ridrur runt långa slingan, tog sådär två timmar. Riktigt uppfriskande och uttröttande. Tove kom efter att jag ridit och skulle ta Mosse ut på en tur och drog med Lucas som handhäst på en runda till, stackarn!
Det blev mat här hemma så småningom, sedan slängde jag mig på sängen med en bok, men slutresultaten var ändå att jag somnade. Hade sagt till mig själv innan att jag skulle ändast vila lite, iallafall sovde jag tre timmar och nu är klockan sovdags så man ska orka med imorgon. Projektredovisningen fortsätter och vi slutar redan halv ett.. (: