möhh..!


Idag fortsatte arbets säkerhets kursen, tråkigt as hell som vanligt. Så mycket mera om den saken har jag inte att berätta för det är bara ondödigt och ointressant.
Igår kom Janne och hälsade på, det var nice för jag höll på och dö av saknad. Idag var han också hit med Sessi, Bölli och Sakke + Sessis hund ^^, Jag blir alltid på så bra humör av att se honom! Sen är det ju alltid lika svårt att säga hejdå när han ska fara :(
Imorgon börjar skolan 08:30 och sedan blir det hem med bussen från Kimito 13:20, fyfan vad jag längaar! Nästa vecka blir det stallstallstall.. Jaja, har inte så mycket annat att berätta. Hoppas veckoslutet blir nice om bara mamma låter mig fara ut och hellst vara borta över natten. Tvekar lite smått efter förra veckans äventyr! Nå får se hur det blir.. Datan åker troligtvis med hem eftersom jag måste uppdatera bloggen med lite bilder och samma gällande bilddagboken. Här fungerar inte internet sådär hemskt bra så orkar inte kämpa så mycket med bilder här. Lättare att ta hem och fixa :)
Jep, men imorgon är det väckning 07:30 så blir typ dejt med sängen nu, gonatt allihopa! :)